Cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik a tervezés, filmes díszletek építése terén. Tudjuk, hogy sok minden múlik a munkánkon, éppen ezért nem bízunk semmit a véletlenre. A legfontosabb, hogy bármilyen igényhez, elképzeléshez tudunk igazodni, a kész díszlet tökéletesen egyezni fog az alkotók által megálmodott képpel. A fő célunk az, hogy megoldásainkkal hozzájáruljunk a filmek sikeréhez, számunkra óriási megtiszteltetést jelent, hogy munkánk részben lényeges szerepet tölt be a nézők igazi szórakoztatásában.

Kreativitásunk határtalan, akár még ötletekkel is el tudjuk látni az ügyfelet a tervezési fázis során. Minőségi alapanyagok és korszerű technológia felhasználásával kerülnek legyártásra a megrendelések. A végeredmény lenyűgöző, és páratlan, amit később akár más produkcióhoz is fel lehet használni.

Alkosson igazi hozzáértőkkel, teremtse meg a színvonalas színészi játékhoz ideális környezetet megoldásainkkal a projekt sikeréért! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Kérdéseivel bátran kereshet bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Hívjon minket!

A díszlettervezés szerepe

Díszlettervezés nélkül egyetlen film vagy színházi előadás sem létezhet. A díszlet adja a hátteret, aminek köszönhetően a néző beleéli magát a jelenetbe. 

Ha valakit arról kérdeznek, hogy mi tetszett neki egy filmben, leggyakrabban a történetet, illetve a színészi játékot említik. A díszlet sokkal kevesebbszer kerül szóba, de minden operatőrnek, rendezőnek tudnia kell, hogy a díszlet igenis kulcsfontosságú szerepet játszik a végeredményben

A díszlet, bár egy passzív "szereplője" a filmnek vagy színházi előadásnak, mégis elengedhetetlen ahhoz, hogy a néző átélhesse a jeleneteket. A díszlet az maga a háttér, a környezet, ahol játszódik a film, ami persze tudat alatt, de egy teljesen más világba varázsolja a nézőt. 

Éppen ezért fontos a megfelelő, átgondolt díszlettervezés. A korszerű műszaki eszközöknek hála, szinte bárhol le lehet forgatni egy filmet, de a végeredményt tekintve egyáltalán nem mindegy sem maga a helyszín, sem pedig a felhasznált díszlet. Ha azt szeretné, hogy a film igazán hatásos legyen, olyan, ami magával ragadja a nézőt, akkor mindenképp profi díszlettervezésre lesz szüksége. 

A díszlettervezés általában egy hasonló menetrend szerint történik. Először a rendező, a dramaturg és a tervező átbeszélik az elképzeléseket, célokat. A tervező ennek alapján vázlatokat készít az egyes jelenetekhez, és a végleges koncepció egy újbóli egyeztetést követően kerül kialakításra. Ilyenkor még viszonylag könnyen lehet változtatni, ha szükséges, viszont ez később, amikor már elindul a kivitelezési folyamat nem vagy nehezen lehetséges. 

Cégünk tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik díszlettervezéssel kapcsolatban. A megrendelések során mindenben igyekszünk maximálisan megfelelni ügyfeleink igényeinek, ezzel is hozzájárulva a készülő film vagy színházi előadás sikeréhez. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és válaszolnak minden felmerülő kérdésére. Tegyük sikeressé együtt a produkciót! 

Hívjon minket!© 2023. - Famester