Kollégáink kizárólag szakmailag elismert szakemberek akik összeszokottságuk révén is biztosítják a gördülékeny probléma és hibamentes kivitelezést mely által évek óta cégünket erősítik.

Saját állványzat rendszerrel és beszállítók által kiemelt partnerként kezelve garantáljuk a kifogástalan I. osztályú anyagok telepítését.

Cégünk fennállása óta számtalan esetben vívtuk ki megrendelőink teljeskörű elégedettségét ami nemcsak a szolgáltatás minőségére irányult hanem a munkaterület rendezettségére és tisztántartására egyaránt.

Az általunk felvállalt szolgáltatást az esetek 95%-ban /időjárás/a leszerződött időben tudjuk megkezdeni illetve a kivitelezést befejezni rejtett költségek nélkül.

Amennyiben Önnek is elnyertük bizalmát kérjen időpontot helyszíni felméréssel kapcsolatban amely nálunk díjmentes!

Partnereink: ISO-WOOD, OTP, LEINZ, KGW GMBH

Hívjon minket!Mitől lesz gördülékeny a teljes körű házfelújítás? 

Szeretné, ha a teljes körű házfelújítás problémamentes lenne? A megfelelő szakemberek megtalálása mellett más dolgokra is oda kell figyelni!

Nagyon sok ingatlanra ráférne a teljes körű felújítás, ugyanis a jelenlegi állapotok már nem felelnek meg az aktuális igényeknek. Egyre többször kell javíttatni a ház egyes részeit annak érdekében, hogy az ott élők ne szenvedjenek hiányt a korszerűtlen körülmények miatt, azonban ez csak részben kínál megoldást.

A maximális komfort és az igényes környezet eléréséhez mindenképp teljes körű házfelújításra van szükség. Sajnos napjainkban gyakran lehet hallani ezzel kapcsolatban kellemetlen történeteket, így hiába vannak kényelmetlenségek, nem mindenki dönt szívesen a korszerűsítés mellett.

Ahhoz, hogy a teljes körű felújítás valóban problémamentes legyen, és a tervek szerint befejeződjön, bizonyos dolgokra nem árt odafigyelniük a megrendelőknek.

Az állapotfelmérés a legfontosabb

Nem ritka, hogy állapotfelmérés kihagyása nélkül kezdődnek a munkálatok, ami óriási hiba, hiszen, ha menet közben derül ki, hogy máshol is kell dolgozni az ingatlanon, az kapkodást, káoszt szül. Fontos, hogy a szakemberek pontosan tudják mivel kell foglalkozniuk a szóban forgó ingatlannal kapcsolatban, így pedig ők is jobban tudnak összpontosítani. Ha a munkálatok közben kell módosítani, az még a kivitelezés idejét is megnöveli, ez pedig számos kényelmetlen szituációt eredményezhet.

Tájékozódjon az árakról, lehetőleg készüljön költségvetés!

Az állapotfelmérés után könnyen lehet már költségvetést is készíteni, akár a szakemberek bevonásával is. Ez is lényeges tényező ahhoz, hogy a munkálatok a tervek szerint haladjanak. Véletlenül sem fordulhat elő, hogy a megrendelők kiszaladnának a keretükből, hiszen a költségvetéssel a kezükben már könnyebben tudják tervezni a jövőt. Érdemes lehet több üzlet alapanyagárait összevetni, így a legjobb ajánlat kerülhet kiválasztásra.

A teljes körű házfelújításban ránk maximálisan számíthat. Megteremtjük az álom otthonát! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.© 2023. - Famester