Kollégáink kizárólag szakmailag elismert szakemberek akik összeszokottságuk révén is biztosítják a gördülékeny probléma és hibamentes kivitelezést mely által évek óta cégünket erősítik.

Saját állványzat rendszerrel és beszállítók által kiemelt partnerként kezelve garantáljuk a kifogástalan I. osztályú anyagok telepítését.

Cégünk fennállása óta számtalan esetben vívtuk ki megrendelőink teljeskörű elégedettségét ami nemcsak a szolgáltatás minőségére irányult hanem a munkaterület rendezettségére és tisztántartására egyaránt.

Az általunk felvállalt szolgáltatást az esetek 95%-ban /időjárás/a leszerződött időben tudjuk megkezdeni illetve a kivitelezést befejezni rejtett költségek nélkül.

Amennyiben Önnek is elnyertük bizalmát kérjen időpontot helyszíni felméréssel kapcsolatban amely nálunk díjmentes!

Partnereink: ISO-WOOD, OTP, LEINZ, KGW GMBH

Hívjon minket!A házfelújítás buktatói

teljes körű házfelújítás A családi házak kétfélék lehetnek, a frissen elkészült, új ingatlanok és azok, amik egy felújítás előtt állnak. A saját ház mindenki álma, kerttel, magánszférával, elegendő hellyel a család számára. A tökéletes ingatlan nem létezik, de aggodalomra semmi, ok, mert meg lehet teremteni, de legalábbis át lehet alakítani a meglévőt azzá.

A felújítás tehát jelenthet átalakítást, ami a tulajdonos személyes ízlése mentén történik, de ezzel párhuzamosan korszerűsítést is. Az elavult fűtésrendszer vagy a hiányos hőszigetelés nem tud hatékony lenni, arról nem is beszélve, hogy csak úgy eszi az energiát egy ilyen ház.

Kerülje el a buktatókat!

A házfelújítás egy nagyobb lélegzetű vállalkozás, ami számos kihívást tartogat, de nem szabad, hogy emiatt meghátráljon. A következő összefoglalóban felsoroljuk, hogy mivel kell különösen vigyázni, különben félresiklik a projekt.

1. A költségek kényes témának számítanak. Az árak mostanában meglehetősen magasak, ezért meg kell fontolni, mire költ. Számolni kell azzal, hogy hiába kap az ügyfél ajánlatot, a pontos költségek meghatározása szinte lehetetlen. Az árak változnak, a munkában is keletkezhetnek plusz feladatok.

2. Ne kövesse el azt a hibát, hogy meggondolatlanul vagy trendek alapján újíttat fel! Az ingatlan állapota, felmérése alapján kell energia hatékonyan fenntartható házzá alakíttatni az ingatlant. Fontossági sorrend és a rendelkezésre álló büdzsé alapján érdemes haladni a munkálatokkal.

3. A drága és minőségi anyagokra megéri költeni. Az alapanyag milyensége egyike a sikeres felújítás legelső feltételeinek.

4. Tisztázni kell minden részletet a szakemberekből álló csapattal. Gyakran a rossz kommunikáción bukhat el sok minden. A részletek és az egyértelműen kifejezett döntések sokat számítanak.

A cégünk foglalkozik kifejezetten olyan tevékenységgel is, mint a teljes körű házfelújítás. Lépjen kapcsolatba velünk, ha azt szeretné elkezdeni a korszerűsítést! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén konzultálni tud velünk és árajánlatot is összeállítunk Önnek.

Hogyan alakulnak a családi ház felújítás költségei?

családi ház felújítás A családi ház felújítással mindenki nagy fába vágja a fejszéjét. A jelenlegi árak mellett még inkább fontossá vált a megbízható szakmunka.

A felújítási kedv ennek ellenére sem lankad, ugyanis olyan befektetésről van szó, ami többszörösen is képes behozni az árát. Lakást vagy önálló ingatlant rendbe hozni, korszerűsíteni egyet jelent az ingatlan élettartamának meghosszabbításával. A ház szebb és személyre szabottabb is lesz, arról már nem is beszélve, hogy jobban megfelel majd a legújabb energiahatékonysági követelményeknek.

Milyen kiadásokkal számoljon?

Az árakról lényeges szót ejteni, mert egy ilyen projekt minden, csak nem olcsó. A fő kiadásokat az építőanyagok jelentik, amiknek az ára az elmúlt években drámain felszökött. Számításba kell venni, hogy a változó gazdasági helyzet változó árakat is jelent, így azok szó szerint, egyik napról a másikra változhatnak.

Mitől függ, hogy mekkora kiadással jár a házfelújítás?:

  • az ingatlanon elvégezni tervezett munkálatok jellege és mennyisége mérvadó
  • az ingatlan mérete is számít
  • a ház típusát is figyelembe kell venni, régi vagy új építésű ingatlanról van e szó
  • a keletkező hulladék fajtája és mennyisége
  • milyen bontással, cserével jár a felújítás: csövekből, nyílászárókból, fűtésrendszerből, burkolatokból is kaphat újat a ház

Plusz költség?

Ne kövesse el azt a hibát, hogy nem számol a plusz költségekkel! Ez óhatatlanul is együtt jár egy olyan, bonyolult projekt kivitelezésével, mint amilyen a házfelújítás. Az anyagárak, szolgáltatások, az állapotfelmérésből kapott információk mind igényelhetnek további költségeket.

Jobban teszi, ha a tervezett költségeken felül még további, körülbelül húsz százaléknyi költséget rászámol. Jó, ha van tartalék, amiből ki lehet fizetni a váratlan kiadásokat, a végén pedig elmondhatja majd, hogy minden elkészült, amit szeretett volna megváltoztatni.

Számos otthon felújítási támogatás vehető igénybe tulajdonosok, családok számára. Érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek és élni velük. Rengeteg pénzt nyerhet vele és nagy összegeket tud megtakarítani a felújításhoz.

Mitől lesz gördülékeny a teljes körű házfelújítás? 

Szeretné, ha a teljes körű házfelújítás problémamentes lenne? A megfelelő szakemberek megtalálása mellett más dolgokra is oda kell figyelni!

Nagyon sok ingatlanra ráférne a teljes körű felújítás, ugyanis a jelenlegi állapotok már nem felelnek meg az aktuális igényeknek. Egyre többször kell javíttatni a ház egyes részeit annak érdekében, hogy az ott élők ne szenvedjenek hiányt a korszerűtlen körülmények miatt, azonban ez csak részben kínál megoldást.

A maximális komfort és az igényes környezet eléréséhez mindenképp teljes körű házfelújításra van szükség. Sajnos napjainkban gyakran lehet hallani ezzel kapcsolatban kellemetlen történeteket, így hiába vannak kényelmetlenségek, nem mindenki dönt szívesen a korszerűsítés mellett.

Ahhoz, hogy a teljes körű felújítás valóban problémamentes legyen, és a tervek szerint befejeződjön, bizonyos dolgokra nem árt odafigyelniük a megrendelőknek.

Az állapotfelmérés a legfontosabb

Nem ritka, hogy állapotfelmérés kihagyása nélkül kezdődnek a munkálatok, ami óriási hiba, hiszen, ha menet közben derül ki, hogy máshol is kell dolgozni az ingatlanon, az kapkodást, káoszt szül. Fontos, hogy a szakemberek pontosan tudják mivel kell foglalkozniuk a szóban forgó ingatlannal kapcsolatban, így pedig ők is jobban tudnak összpontosítani. Ha a munkálatok közben kell módosítani, az még a kivitelezés idejét is megnöveli, ez pedig számos kényelmetlen szituációt eredményezhet.

Tájékozódjon az árakról, lehetőleg készüljön költségvetés!

Az állapotfelmérés után könnyen lehet már költségvetést is készíteni, akár a szakemberek bevonásával is. Ez is lényeges tényező ahhoz, hogy a munkálatok a tervek szerint haladjanak. Véletlenül sem fordulhat elő, hogy a megrendelők kiszaladnának a keretükből, hiszen a költségvetéssel a kezükben már könnyebben tudják tervezni a jövőt. Érdemes lehet több üzlet alapanyagárait összevetni, így a legjobb ajánlat kerülhet kiválasztásra.

A teljes körű házfelújításban ránk maximálisan számíthat. Megteremtjük az álom otthonát! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Mit nyer a tulajdonos a teljes körű házfelújítással? 

A teljes körű házfelújításba egyre többen belevágnak. Megéri időt, pénzt, szervezést szánni arra, hogy egy ingatlan szebb, korszerűbb legyen?

Az ingatlan felújítás nem újdonság, nemcsak sok új ingatlan épül, de számos épület kap megújult külsőt is. Tavasztól kezdve már kezdetét veszi a felújítási szezon, az időjárás ilyenkor kedvez a munkálatoknak. A belső terek tatarozását azonban szinte bármikor el lehet végeztetni, nem csak a szárazabb és melegebb évszakokban.

Milyen okból rendelhető meg egy felújítás?

A régi építésű ingatlanok az évtizedek alatt elhasználódtak, elavulttá válnak. A tulajdonosok egy idő után már nem halogathatják az olyan munkálatokat, mint a festés, a burkolatok cseréje vagy a nyílászárók korszerűsítése.

Az ingatlant vásárlók a használt épületekhez jóval olcsóbban tudnak hozzájutni, mint az újakhoz. Az újdonsült tulajdonosra még sok munka vár egy használt ingatlannal, de a beleforgatott energia meg fog térülni.

A felújítási munkák nem feltétlenül vásárlás utáni projekthez kapcsolódnak, hanem az értékesítést is megelőzhetik. Egy frissen felújított ingatlan vonzóbb az érdeklődők számára, ugyanakkor az értéke is magasabbá válik.

A házfelújítás előnyei

A felújított épület tagadhatatlanul komfortosabb lesz, ahol pihenni, főzni, dolgozni is jobban esik, mint előtte. Eltűnik a nyikorgó parketta, a huzatos ablak, a foltos falak és a lehangoló szaniterek, amik a nagymamák idejéből maradtak a házban.

Az épület energiatakarékosabbá válik. Az energetikai besorolás eladás és vásárlás alkalmával is kiemelt jelentőséggel bír. Minél jobb besorolást kap az ingatlan, annál kevesebbet kell költeni a fenntartásra, de támogatásokkal is lehet számolni a vásárlásnál.

Az ingatlan nemcsak modernebb, kényelmesebb és energiatakarékosabb lesz egy felújítást követően, de biztonságosabb és személyre szabottabb is. Erősebb nyílászárók, ellenállóbb falak védik a lakókat egy olyan házban, aminek a kialakítása teljes mértékben megfelel az igényeiknek. 

A csapatunk örömmel elvégzi a tatarozás feladatait korrekt árakon.© 2023. - Famester